top of page

SPONSORER

LOGGA%20STOR_edited.jpg
logo dive team 2020 RED.png
black raven logo camo.jpg
Neyma .png
Untitled_Artwork.png
logo_blackbg.jpg

Följ vårt äventyr "VM-Dagboken" på Facebook UV-fotogruppen

Vill ni sponsra oss?

 

I oktober har jag och min buddy chansen att få representera Sverige i VM i UV-foto men för att det ska bli möjligt behöver vi sponsorer. UV-foto är en liten sport och vi bekostar allt själva. Därför hoppas vi någon är intresserad av att sponsra vårt VM-äventyr i utbyte mot fototjänster.

Vi som tävlar i VM är jag som fotograf och min parkamrat Andreas Kron, som bidrar till säkerheten när vi dyker och är min assistent/modell under tävlingen. VM går på Madeira och vi kommer behöva bekosta i princip allt deltagande själv, flyg, boende, utrustning, träning inför tävlingen och så vidare.

 

Jag kan erbjuda:

  • Fotografering av olika slag, produktfoto, personal, porträtt, interiör, event, sport, trädgård eller vad ni önskar.

  • Föreläsningar och workshops om vanligt fotografering och undervattensfotografering. Givetvis digitalt beroende på situationen.

  • Bilder i valfri storlek från min portfolio av undervattens- och naturbilder. Min bildbank är stor och det finns bilder för de flesta smaker. Självklart mängder med lokalproducerat från Mölnlycke men även från andra håll. 

 

Dykning och fotografering är vår passion som vi försöker hitta så mycket tid vi kan åt mellan jobb, familj och allt som hör vardagslivet till. Att få chans att åka till VM är en dröm som går i uppfyllelse, något vi längtat efter i många år och vi hoppas verkligen det blir av. Konkurrensen är stenhårt det är ingen lätt tävling. Men vi ska såklart göra vårt bästa.

Vi hoppas att det finns någon som kan ha nytta av de fototjänster jag kan erbjuda och som därmed kan bidra till vårt VM-äventyr. Är ni intresserade, hör gärna av er. 

 

Länk till artikel i Lokalpressen Härryda:

https://e-tidning.lokalpressen.eu/.../Fokuserar-pa-VM-i...

Eller Swisha en gåva, alla bidrag är välkomna, stora som små! 

0703951563 

nedladdning (1).png
bottom of page